Suntem acasa !!!

Da, inca nu ne vine sa credem, suntem acasa!

Testele din ziua 100 au adus vesti foarte bune. Noul sistem imunitar dobandit in urma transplantului functioneaza bine si pompeaza celulele necesare. Nu a mai aparut GVHD (Graft Versus Host Disease), dar riscurile sunt inca ridicate in primul an dupa transplant. Deoarece analizele arata incurajator iar Tessa se simte bine, doctorii au decis sa ne lase sa plecam in “vacanta” … acasa. Va fi cea mai frumoasa vacanta din viata noastra! Trebuie sa ne intoarcem la Viena peste o luna, dar aceasta luna ne va aduce din nou in contact cu normalitatea. Suntem foarte emotionati si fericiti!

O veste si mai buna am primit-o in urma ultimei punctii lombare efectuate: in materialul analizat doctorii nu au identificat nicio urma a leucemiei, un semn excelent pentru aceasta etapa!

Multumim din nou tuturor prietenilor Tessei care au ajutat-o sa ajunga in acest moment fericit !!

7 păreri la “Suntem acasa !!!

  1. Bine ați ajuns acasă! Felicitări Tessei pentru curajul pe care l-a avut sa lupte cu boala si felicitări vouă pentru determinarea de care ati dat dovada! Sper sa aveți parte numai de bucurii de acum încolo! Va pup

  2. Felicitàri pt. tot ceea ce ati reusit pinä acum . doamne ajutä EU as dori sä vä vizitez in Spital dacà sinteti de acord làsatimi un nr. de tel.din Austria sau Romänia.

  3. Oh Doamne! Ne bucuram alături de voi! Tessa este un exemplu de viață, ne-a demonstrat că este o fetiță puternică! Vă îmbrătișez! Sena.

  4. Am aflat de cazul Tessei la targul de Craciun. Am citit toate postarile si am plans de multe ori cand imi inchipuiam prin ce treceti. De atunci tot urmaresc daca apar vesti si in sfarsit sunt vesti bune. Doamne ajuta sa fie totul bine iar Tessa sa aiba o copilarie normala si fericita!

  5. Bine ati venit acasa !
    Tessa , esti o fetita extraordinara, o luptatoare curajoasa, nemaipomenita !
    Parintii Tessei, va doresc ca de acum inainte sa veti parte numai de vesti bune !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*